Jouw bedrukte BIC aanstekers als collector’s item

Het verzamelen van bedrukte aanstekers is een populaire hobby onder verzamelaars over de hele wereld. Voor degenen die deze hobby beoefenen, gaat het verzamelen van bedrukte aanstekers niet alleen om het hebben van een unieke en interessante verzameling, maar ook om het verzamelen van stukken geschiedenis en populaire cultuur.

Een bedrukte aansteker is een aansteker met een afbeelding, logo of tekst erop gedrukt. Bedrukte aanstekers zijn er in alle soorten en maten en kunnen van alles promoten, van merken en producten tot evenementen en organisaties. Sommige bedrukte aanstekers zijn erg zeldzaam en kunnen veel geld waard zijn, vooral als ze in goede staat verkeren en een uniek ontwerp hebben.

Eén van de meest populaire soorten bedrukte aanstekers zijn de Zippo-aanstekers. Deze aanstekers zijn al sinds 1933 op de markt en zijn een icoon geworden in de wereld van verzamelaars. Zippo-aanstekers zijn niet alleen bekend vanwege hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook vanwege hun unieke ontwerpen. Veel van deze ontwerpen bevatten afbeeldingen van beroemde filmsterren, sportteams en merken. Sommige verzamelaars zijn gespecialiseerd in het verzamelen van Zippo-aanstekers uit een bepaald jaar of met een specifiek ontwerp.

Andere populaire bedrukte aanstekers onder de verzamelaars zijn BIC aanstekers. BIC aanstekers zijn betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar, waardoor ze een favoriet zijn onder verzamelaars. BIC aanstekers kunnen worden bedrukt met bijna elk ontwerp, waardoor ze populair zijn als reclamemateriaal. Veel verzamelaars verzamelen BIC aanstekers met afbeeldingen van beroemdheden, sportteams of televisieprogramma’s.

Wist je dat je zelf ook BIC aanstekers kunt ontwerpen en bestellen? Door de vele drukmogelijkheden op de aanstekers kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor een simpele tekst? Bijvoorbeeld de datum van een mooie dag in je leven? Of ga je voor een compleet full color ontwerp? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zoals gezegd is het ook voor bedrijven een leuk en origineel idee om BIC aanstekers te bedrukken met hun logo of met een ander uitgebreid ontwerp. Laat ze in grote aantallen produceren, deel ze uit onder je (potentiële) klanten en wie weet worden jouw bedrukte BIC aanstekers wel hét nieuwe collector’s item onder de verzamelaars!

Men-Facts.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart