Fauna Designer Bluetooth-bril beoordeeld

Als het gaat om headfree praten met je telefoon of naar muziek luisteren terwijl je onderweg bent, zijn er een aantal opties. U kunt bedrade oordopjes gebruiken waaraan altijd een touwtje aan uw telefoon is bevestigd. Een tweede optie is het gebruik van de inmiddels populaire draadloze oordopjes zoals de Apple Airpods, de Samsung Galaxy Buds 2 of de Sony WF-1000XM4. Ze zijn goed en bieden ruisonderdrukking, maar ze zijn opdringerig. Wat als je een optie wilt waarbij je niets in je oren hebt en toch een privégesprek kunt voeren. Word lid van de wereld van multifunctionele brillen met ingebouwde luidsprekers of beengeleidende oplossingen.

Ik test vandaag een brillenoplossing van Fauna waarmee ik een zonnebril kan dragen en naar muziek kan luisteren via een Bluetooth-verbinding of een telefoongesprek kan voeren met niets in mijn oren. Ik ben dit winterseizoen ook op de skipistes van Andorra dankzij mijn thuiswerk, en ik ben verheugd om Fauna-brillen op de hellingen te testen.

Over Fauna Brillen

Op dit moment zijn er vier verschillende modellen Fauna brillen. Twee modellen zijn gericht op het werken met blauwlichtlenzen, er zijn de unisex Memor Havana audiobril en de vrouwelijke cat-eye Levia Black audiobril. De andere twee zijn zonnebrillen voor zonnebrillen en weer is er een unisex Spiro Transparant Bruin model en een vrouwelijk Fabula Crystal Brown model.

Fauna Eyewear-technologie

Alle brillen werken hetzelfde als het om technologie gaat. Alle Fauna Eyewear worden geleverd met een oplaadcassette met een oplaadcapaciteit van 20 uur muziek streamen. De case zelf kan de bril opladen die een capaciteit heeft van 4 uur ononderbroken muziekstreaming. De case zelf kan worden opgeladen via USB-C. Vier LED’s geven een indicatie van de batterijstatus van de behuizing.

De bril wordt geleverd met 2 mems-luidsprekers ontworpen door Usound die zich dicht bij het oor bevinden. Er zijn ook twee woofers en twee microfoons. Met het touchpad dat zich op de linkerarm bevindt, zet je het volume hoger of lager door een schuifbeweging en spring je naar het volgende nummer door een enkele keer lang te tikken of je kunt pauzeren en starten door dubbel te tikken.

Bril Afbeelding Beschrijving NL

Spiro Transparant Bruin

De Spiro Transparent Brown audio eyewear is de enige Fauna unisex zonnebril die door mannen gedragen kan worden.

Fauna-brillen in de praktijk

De bril wordt geleverd in een oranje doos met minimale instructies voor het opladen van de bril in de hoes na verwijdering van twee plastic stickers waar de armen van de bril bewegen. Er zit een QR-code op de case die je naar een instructievideo leidt over hoe je moet opladen, hoe je de bril moet koppelen en hoe je de bril moet bedienen. Ik moet zeggen dat alles meteen werkte, wat een goed teken is.

Het geluid is redelijk goed, maar mist een beetje bas. Wat me verbaasde is hoe hard het geluid kan zijn en toch door anderen nauwelijks te horen is. Het feit dat je nog steeds alles om je heen kunt horen is geweldig vooral met het verkeer of in mijn geval als je op de skipistes bent. Ik vind het fijn dat ik niet naar mijn telefoon hoef te grijpen om een ​​oproep te beantwoorden. De gesprekskwaliteit is geweldig zonder klachten van mijn bellers. De bril is ook waterdicht en sneeuwbestendig, wat een geweldige bonus is.

De lenzen zijn goed maar hebben een lichte tint aan de onderkant en worden geleidelijk donkerder aan de bovenkant. Dit maakt ze goed voor het dagelijks leven, maar niet goed op de hellingen waar alles om je heen helder is. Hopelijk komt Fauna daarvoor met een model. Als dat niet het geval is, zijn de lenzen uitwisselbaar en kunt u lenzen op sterkte in het frame plaatsen.

Fauna brillen in actie

Waar te kopen

Fauna-brillen kost €199, je kunt de Fauna-brillen kopen bij wearfauna.com

creditSource link

Men-Facts.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart