Piece of Me in New York City was het slechtste concert waar ik ooit ben geweest.

Er zijn geweest vreselijke concertincidenten die de afgelopen jaren zijn gebeurd. Dit is het verhaal van een verschrikkelijk concert waar ik naar toe ging toen ik 17 was.

Ik weet dat Britney Spears een comeback maakt en ze is een fantastisch persoon. Ik ben blij dat ze eindelijk vrij is. Ik hou gewoon niet van haar muziek.

Het concert zat ook vol met rare mensen. Ik weet niet zeker wat ze op waren, maar ik vond het niet een beetje. Deze ene man bleef het hele concert huilen en zijn hoofd schudden.

Britney stond op het podium en het leek alsof ze door de bliksem was geraakt. Het was geen elektrisch optreden. Ze kon gewoon niet stoppen met trillen. Er zijn goede dansers in de wereld, maar ik denk niet dat Britney daar een van is.

Ik denk dat ze die VMA-optreden van 2007 probeert goed te maken, waar ze er halfdood uitzag. Echt, geef het maar op. Er is geen manier om dat te repareren.

Als je je eigen horrorverhalen over concerten wilt, moet je kaartjes kopen. Het kan een uitdaging zijn om geweldige tickets te scoren, dus bekijk deze TickPick-recensie voor ideeën. Veel succes met het vinden van je eigen fantastische verschrikkelijke concert!

Toen het concert eindelijk voorbij was, duurde het een uur voordat we bij onze auto waren. Iemand had mijn raam ingeslagen en is er met mijn stereo vandoor gegaan. Wat gewoon perfect was.

Ik ging alleen omdat mijn vrienden wilden gaan. Ik weet niet eens meer waarom ik ermee instemde. Mensen doen soms domme dingen. Het klinkt echt wreed om de gebeurtenis zo te beschrijven, maar ik vertel het gewoon hoe het was.

Maar dit verhaal is niet echt eerlijk. Een deel van het bezoeken van concerten is om muzikanten te zien als mensen met slechte dagen en slechte jaren. Perfectie verwachten is een beetje belachelijk. Daar zijn opname- en muziekvideo’s voor.

Het is oké om van een beroemdheid te houden en een toegewijde fan te zijn. Sommige fans willen beroemdheden als gebrekkige mensen ervaren, en dat is ook geweldig. Van iemand houden of ze als royalty ophouden is ook natuurlijk menselijk gedrag.

Maar aan de andere kant betalen mensen veel geld om naar concerten te gaan. Het is niet cool om ze als betaalde diensten te beschouwen, maar muzikanten moeten wel professionals zijn. Niemand wil dat een kok op zijn eten spuugt, en muzikanten moeten ook geen slechte dingen doen met het publiek.

Maar Britney maakte gewoon veel mee en kon de machine waarop ze zat niet stoppen. Ze wilde uitstappen en wist niet hoe ze dat moest doen. Ik snap het en voel mee.

We hebben allemaal geweldige verschrikkelijke ervaringen in ons leven. De goede tijden vloeien in elkaar over en we vergeten ze, maar de slechte ervaringen blijven bij ons. Die ervaringen laten ons voelen dat we leven en geven ons levens die de moeite waard zijn om geleefd te hebben.

creditSource link

Men-Facts.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart