Modescholen in het VK die het overwegen waard zijn

Heb je er ooit aan gedacht om mode in het VK na te streven? De modewereld in het VK is een grote samenleving met ontwerpers, schrijvers, bedrijfsontwikkelaars, strategen, fotografen en nieuwe media-specialisten. De mode-industrie geeft bijna £ 21 miljard aan de economie van het VK. Als je mode in het VK studeert, krijg je kennis en kansen in de mode-industrie die andere landen misschien niet hebben. Studeren in het buitenland kan je ook een nuttige ervaring opleveren. Nu je naar modescholen hebt gekeken, kun je net zo goed de aanvraag voor Brits staatsburgerschap en advies krijgen over immigratie.

Het is essentieel om er zeker van te zijn dat de universiteit die je kiest om mode te studeren een geweldige ervaring, een goede werkomgeving, styling, design, zakelijke mode en de mogelijkheid biedt om in een werkomgeving te studeren. Als u op zoek bent naar de juiste universiteit die u kan helpen meer te leren over uw gewenste modeopleiding, kunt u de branche beter leren kennen en sneller een succesvolle baan vinden.

Meestal wordt je als het om mode gaat eerder beoordeeld op je werkportfolio dan op de modeschool waar je vandaan komt. Sommige modescholen hebben echter een reputatie en hebben betere connecties. Immers, wat is een betere plek om mode te studeren dan in het VK met modehoofdsteden als Parijs, Amsterdam en Milaan in de buurt. Dit artikel somt vijf topmodescholen in het VK op die het overwegen waard zijn om te studeren.

Central Saint Martins – College in Londen, Engeland

Met mode-icoonnamen zoals John Galliano, Stella McCartney en Sarah Burton die deel uitmaken van de alumni van de school, heeft deze modeschool zichzelf bewezen als een van de beste modeontwerpscholen in het VK. In hun 3 tot 4-jarige programma moeten studenten kiezen uit vijf verschillende trajecten om zich in te specialiseren. 5 keuzes zijn Fashion Design Womenswear, Fashion Design Menswear, Fashion Design With Knitwear, Fashion Print en Fashion Design Marketing. Deze school biedt ook de kans om samen te werken met bekende bedrijven zoals Louis Vuitton en L’Oreal Professional.

Kingston University

Deze universiteit biedt haar studenten de kans om samen te werken met gevestigde bedrijven om beter te begrijpen en te ervaren hoe het is om in de mode-industrie te werken. Deze modeontwerpschool heeft een indrukwekkend inzetbaarheidspercentage van 91% van post-grads die onmiddellijk werk vinden binnen de zes maanden na het afstuderen van hun cursus. Deze school is trots op haar revolutionaire mode-expertise en geavanceerde technologie. Als je op de een of andere manier nog niet zeker weet of een modecursus het juiste carrièrepad voor je is, biedt deze universiteit een vierdaagse cursus die je kennis laat maken met de modeontwerpindustrie die je kan helpen je beslissing te beïnvloeden.

Kingston universiteit

Universiteit van de creatieve kunsten

Deze universiteit is de plek voor innovatieve denkers, experimentatoren en mensen met een unieke benadering van mode. Deze modeontwerpschool zit vol met de nieuwste technologie en speciale studioruimte. Geselecteerde studenten krijgen ook de kans om in het buitenland te studeren in een van de meerdere partnerinstellingen van de universiteit. De merken die aan deze school zijn gekoppeld, zijn Tommy Hilfiger, Jenny Packham en Reiss.

UCA

Universiteit van Westminster

Modestudenten van de University of Westminster krijgen een duidelijk inzicht in hoe de door hen gekozen mode-industrie werkt. Deze school laat studenten zien hoe mode werkt en hoe ze er succesvol mee kunnen zijn. Deze universiteit heeft veel gesprekken onder leiding van bekende namen uit de industrie, zoals Julian Ganio en Lou Stoppard.

Universiteit van Westminster

Nottingham Trent University

Deze universiteit heeft meer dan 40 jaar afgestudeerden die de cursus modeontwerp hebben gevolgd. De universiteit heeft een spectaculaire werkgelegenheidsgraad van 94% van haar pas afgestudeerden. De cursussen modeontwerp aan deze universiteit zijn niet gemakkelijk om in te stappen en ze omvatten modules ontwerpinnovatie, modetekenen en patroonsnijden. De aandacht van de cursus is gericht op marktbewustzijn en geavanceerde technologie. Studenten worden aangemoedigd om de zakelijke relaties van de universiteit te gebruiken voor een betere werkervaring binnen de mode-industrie. De cursussen aan deze universiteit werken ook met internationale zomerstageprogramma’s voor buitenlandse modehuizen.

Nottingham Trent University

Overzicht

Dit zijn de vijf topuniversiteiten voor modeontwerp die je zou moeten overwegen om in het VK te studeren. Deze vijf scholen bieden veel aanzien, kennis en connecties in de mode-industrie. Wil je modeontwerp leren in het VK, maar ben je geen staatsburger? We raden u aan een immigratieadvocaat in te huren, vooral als u op zoek bent naar: hoe krijg je het Amerikaanse staatsburgerschap?, om je te helpen je dromen over modeontwerp te vervullen met je studentenvisum! Studeren in het buitenland in het VK kan een beetje stressvol en vermoeiend zijn om mee om te gaan, maar het hebben van een specialist om je te helpen met de nodige papieren en vereisten die je nodig hebt, kan de ervaring een stuk eenvoudiger en stressvrij maken.

creditSource link

Men-Facts.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart