Top 3 camper-kampeertips die u moet weten

Rondom 40 miljoen mensen in de VS bezitten recreatieve voertuigen. Dat zijn veel reizigers in het hele land die graag de openbare weg opgaan wanneer ze maar willen en genieten van back-to-basics vakanties.

Vooral RV-kamperen biedt tal van voordelen ten opzichte van verschillende soorten kamperen. Je kunt nog steeds het buitenleven ervaren, maar ook met wat comfort van thuis.

RVing is zo aantrekkelijk dat het aantal mensen dat er een bezit elk jaar stijgt. En als je een RV-beginner bent, moet je enkele essentiële kampeertips voor campers kennen.

Lees verder om te ontdekken wat die campertips zijn!

1. Kies de juiste camper voor u

De tips voor kamperen in een camper beginnen al voordat je een camper koopt. Er zijn talloze soorten campers en u moet de juiste kiezen voor uw behoeften.

Ten eerste zijn er twee hoofdtypen campers:

Gemotoriseerde campers zijn één voertuig waarin u rijdt en waarin u woont. Gesleepte campers staan ​​los van uw auto en u sleept ze rond.

Gemotoriseerde campers zijn verkrijgbaar in “klassen” die hun grootte beschrijven. Campers van klasse A zijn bijvoorbeeld enorme bussen en campers van klasse C zijn kleine campers.

Dit zijn voorbeelden van getrokken campers:

Welke je ook kiest, campers zijn duur. Huur er een voordat je hem koopt, zodat je weet dat het een goed type camper is om mee te kamperen.

2. Kies de beste campercampings

Niet alle campings zijn gelijk als je in een camper kampeert. Je hebt speciale faciliteiten en voorzieningen nodig die sommige campings hebben en andere niet.

Hier zijn enkele vragen om in gedachten te houden bij het boeken van campings:

  • Heeft het RV-aansluitingen voor elektrische, water- en septic tanks?
  • Heeft het een stortplaats?
  • Heeft het wifi?
  • Accepteert het uw type camper?

Als uw camper geen badkamer heeft, heeft u ook een eigen badkamer nodig. Je zult blij zijn dat je deze camper-kampeertips om drie uur ‘s nachts hebt gevolgd nadat je te veel frisdrank hebt gedronken!

3. Volg de RV Camping-etiquette

Leren kamperen in een camper is niet moeilijk, maar er zijn een aantal dingen die je beter op de gemakkelijke manier kunt leren dan op de moeilijke manier. Op je eerste dag wil je je medekampeerders niet lastig vallen, ze moeten de rest van het weekend hun zij-oog vermijden.

De meeste campings hebben een avondklok, dus zet je generator ‘s nachts uit. Doe ook alle felle lichten uit en geef je buurman wat ruimte als de camping er leeg uitziet. Loop niet door andermans kampeerterreinen en laat geen afval achter.

Campings hebben altijd hun eigen regels, dus check hun website voor je verblijf.

RV-kampeertips: nu ben je klaar om te rijden!

Als je nog nooit in een camper hebt gekampeerd, lijkt het misschien ontmoedigend. Maar oefening baart kunst! En nu je de essentiële kampeertips voor campers kent, ben je na twee of drie reizen een natuurtalent.

Kun je niet wachten om te beginnen met het plannen van alle plaatsen die je gaat bezoeken tijdens je campervakanties? Blader door onze categorie “reizen” om u te helpen kiezen waar u als eerste heen gaat!

creditSource link

Men-Facts.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart